tag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post4163155142213077178..comments2023-03-22T15:53:55.701+02:00Comments on Saippuakukka: Kalan graavaaminen, graavilohivivhttp://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-67453293131430087412018-02-01T22:04:58.935+02:002018-02-01T22:04:58.935+02:00Thirteen lamps, please!Thirteen lamps, please!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-41801382724173564842015-03-02T15:30:29.454+02:002015-03-02T15:30:29.454+02:00Hello,
We are basically Manufacturers and Exporte...<br /><br />Hello,<br /><br />We are basically Manufacturers and Exporters of Himalayan Edible Salts, Bath Salts, Salt Inhalers and Salt products such as lamps, tiles, block, bricks and many more.<br /><br />We also have Lapis Lazuli, Tawas Crystal ALUM and Dried Rose Petals products availabe,<br /><br />We also make Himalayan Salt Caves, Salt rooms, Salt Walls and much more. For more info and designs, please see our new website caves.multirocksalt.com <br /><br />We are also ISO 9001:2000, HACCP AND FDA approved Company,<br /><br />We are Proud to announce that we have made the world's tallest salt crystal lamp,<br /><br />Height 8 feet and 4 inches and weight approx 3500 KG,<br /><br />Also visit our website to see the world’s biggest salt crystal Lamp,<br /><br />We gained trust and good reputation in international market as most popular brands in Europe, USA and Far East countries are using our products regularly.<br /><br />Thanks,<br /><br />Questions?<br /><br /> <br /><br />Faizan Hussain | Marketing & Sales Director | Multi Rock Salt Company<br />U.S Office: +1 (415) 513 0044 | Pakistan Office: +92 321 882 6829 | Netherlands Office: +31(0) 611448394| | Skype : multi.rocksalt<br />www.multirocksalt.com | info@multirocksalt.com / multi.rocksalt@gmail.com<br /><br />Multi rock salt Co.https://www.blogger.com/profile/07019462681829599598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-39395105301390357692014-12-23T20:11:19.961+02:002014-12-23T20:11:19.961+02:00Enistäänkin italialainen tilli on melko typerä han...Enistäänkin italialainen tilli on melko typerä hankinta. Eurooppalaiset kokit tilaavat tilliä nimenomaan Suomesta! Varsinkin kesän pohjoinen tilli on parasta; tilli saa makua auringon paisteessa ja kesällä sitä riittää vuorokauden ympäri. <br /><br />Aina karkeaa suolaa nimenomaan, koska hieno suola tukkii kalan syyt ja tekee siitä "tönkkösuolattua". Myös pippurit kannattaa laittaa kokonaisena samasta syystä. <br /><br />Terveisin ahkera perhokalastaja ja ammattikokki.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-47260184416813115512014-12-17T15:04:56.285+02:002014-12-17T15:04:56.285+02:00Todella selkeät ja hyvät ohjeet,kiitos!
Todella selkeät ja hyvät ohjeet,kiitos!<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-92199319270968900222014-05-14T21:05:20.860+03:002014-05-14T21:05:20.860+03:00Itse en käytä muuta kuin sokeria ja suolaa. Tilli ...Itse en käytä muuta kuin sokeria ja suolaa. Tilli (tuore) menee joskus, mutta ei ikinä mitään pippureita.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-85074947687497280802013-12-16T15:23:25.580+02:002013-12-16T15:23:25.580+02:00Mun mielestäni ohjeet ovat hyvät. Ikinä koskaan en...Mun mielestäni ohjeet ovat hyvät. Ikinä koskaan en ole graavilohta tehnyt, mutta kyllä hyviä vinkkejä tuli! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-71569172398321558552013-11-01T12:14:36.089+02:002013-11-01T12:14:36.089+02:00Ohjeet on tosiaan kuin uusavuttoman perheen emännä...Ohjeet on tosiaan kuin uusavuttoman perheen emännän joka ei kalasta tiedä muuta kuin että se asuu vedessä ja ui! Voi hyvä isä sentään että annetaan ohjeita joista ei graavin tai suolakalan eroa oteta huomioon laisinkaan! Miksi muuten kuivattua tilliä, kun läpivuoden saa erinomaista tuoretta tilliä (italialaista) jonka maku ei muistuta saunavihtaa. Ja miksi käyttää karkeata suolaa kun hieno merisuola ajaa saman asian, eikä tarvitse raaputella kiteitä kalan pinnasta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-20507565022454702192012-10-20T22:53:32.200+03:002012-10-20T22:53:32.200+03:00Graavikala on kyllä herkkua! :) Mun tulee itse väl...Graavikala on kyllä herkkua! :) Mun tulee itse välillä tönkkösuolattua graavikala > suolaa tule laitettua vähän liikaa ihan vaan varmuuden vuoksi, heh.. Meillä miehen tekemä graavikala on yleensä parempaa kun se on vähäsuolaisempaa x) vivhttps://www.blogger.com/profile/15812927960371220523noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1639593789646770906.post-40447806490741427512012-10-20T22:25:12.884+03:002012-10-20T22:25:12.884+03:00Graavikala on mun lempparia! Ollut ihan lapsesta a...Graavikala on mun lempparia! Ollut ihan lapsesta asti. Siika tulee ensimmäisenä ja lohi hyvänä kakkosena. Kaupan graavikalat on kanssa aika tönkkösuolattuja minun makuun. Itse tehty on paljon parempaa.Kirppuhttps://www.blogger.com/profile/08411411748094177202noreply@blogger.com