Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Tunnustus! :)

No johan tässä ihan punastuu! Olen saanut elämäni ensimmäisen blogitunnustuksen, ja vielä kahdelta bloggaajakollegalta! :) Kiitos kaunis Kirppu ja Heiri! :)))
Tunnustuksen toimintaperiaate on seuraavanlainen:

1.Kiitä linkin kera bloggaajaa joka antoi sinulle hienon tunnustuksen
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempi blogille ja kerro heille siitä kommenteilla
3. Kopioi post in-lapun kuva ja liitä se blogiisi
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post in-lapulla ja toivo et lempiblogisi jakaa sen eteenpäin.


Ihania blogeja on vaikka kuinka ja juurikin Heirin Mutkumiehaluun ja Kirpun Kotikemistin pieni paja ovat sellaisia joille tämmöisen tunnustuksen itsekin antaisin. Olen aivan ihastunut Heirin omppuverhoihin ja seuraan aina mielenkiinnolla ja ihastellen millaista nättiä tämä käsitöiden tekijä/askartelija/saippuamaakari/valokuvaaja jne jne. on milloinkin saanut käsillään aikaan! :)

Metsäaiheiset valokuvat ovat erityisen sykähdyttäviä tällaiselle alunperin junantuomalle, maalta saapuneelle puoliurbaanille helsinkiläiselle. Heirillä on muuten nyt blogissaan näytillä aivan suloisia, pehmoisen jouluisia sydänkoristeita - joita voi häneltä ostaa sopuhintaan! Ja arvontakin siellä on meneillään. Käykäähän kurkkaamassa!

Kotikemistin pieni paja taas on ollut minulle suureksi avuksi saippuanteon taipaleella; sieltä olen useammankin kerran saanut inspiraatiota, etsinyt ohjeita ja lueskellut kokemuksia saippuahommissa. Päädyin blogiin alunperin googlaamalla saippua-asioita ja ihastuin luovaan otteeseen, kauniisiin saippuoihin (katsokaa nyt vaikka tätä ja tätä! Ihania!) ja rohkeaan kokeilunhaluun.

Pajassa ei tyydytä tekemään pelkästään muiden hyväksi havaitsemia saippuajuttuja - vaan testataan ja toteutetaan ihan itse ja raportoidaan tuloksista virkistävän rehellisesti! Semmoisesta otteesta minä tykkään! :) Mieltä on lämmittänyt myös se että melkoisen määrän saippuatietoutta ja -kokemusta kerännyt Kirppu vastailee mielellään lukijoiden (mm. minun! ;) ) kysymyksiin.  Esimerkiksi edellisen postauksen nestesaippuan olen tehnyt juurikin Kirpun ohjeilla. Hyvin muuten toimii nestesaippua! :)


.. ja HUISKIS! Sinne meni tunnustus eteenpäin!


Vaan kenelle laittaisin tämän eteenpäin? Kirpun tapaan taidan ohjeista poiketen laittaa tunnustuksen eteenpäin yhdelle blogille. Mieleen juolahtaa erityisesti yksi joka on koukuttanut minut kokonaan: Isoäidin reseptillä -niminen blogi. Siellä Anna Hildan tyttärentytär kokkaa isoäidiltään perimänsä, yli satavuotiaan keittokirjan reseptejä - ja kertoo meille lukijoille myös millaisia musitiinpanoja hänen isoäitinsä on resepteistä keittokirjan sivuille merkannut. Blogi on ihastuttava kurkistus menneiden aikojen keittiöön - jonka resepteistä moni on edelleen varsin käyttökelpoinen ja kielen mennessään vievä!

En ole ihan varma sopiiko keltainen Post-it -lappu arvokkaan ja arvonsatuntevan blogin habitukseen, joten jätän blogistin harkintaan tohtiiko lappusta blogin seinälle laittaa ja eteenpäin heittää. Ojennan tunnustuksen kuitenkin kiitoksena ihastuttavasta blogiajatuksesta ja toimivasta toteutuksesta; on tosi hauska lukea miten sadan vuoden takaiset reseptit maistuvat modernin ajan ihmiselle ja saada "nykykielelle" käännetty ohjeistus testatuista resepteistä!
1 kommentti:

  1. Tässähän punahtuu tuosta blogiarvostelustasi :)
    On mukava kuulla, että blogistani löytyy mieleisiä juttuja sinulle :)
    Saippuajutuissa tännekkin eksyin ja jäädäkseni tulin :) Varsinkin sinä ja kotikemisti kerrotte niin avoimesti ja tarkasti saippuajutuista kommelluksineen :) Kiitos siitä!

    VastaaPoista