Sivut

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Auta minua koulutehtävässä, vastaa kyselyyn! :)

Kaoottisen saippuakokeilun jälkeen (kerron siitä myöhemmin lisää) siirryin rauhoittumaan koulutehtävien pariin! Opiskelen siis Aallon kauppakorkeassa ja meillä on meneillään digitaalisen markkinoinnin kurssi. Kurssiin kuuluu ryhmätyö johon teemme pienen tutkimuksen naisten (ikähaarukka 25-35 v) nettikäyttäytymisestä.

Olisi tosi hienoa jos kohderyhmään kuuluvat lukijat voisitte vastata kyselyyn! :) Muidenkin kuin kohderyhmään kuuluvien vastauksista on apua vaikka pääkohderyhmä onkin naiset 25-35!

Kyselyn ensimmäinen osa löytyy täältä: http://www.surveymonkey.com/s/LZYXTLX
ja TOINEN OSA täältä: http://www.surveymonkey.com/s/V9B7DKQ 

Kysymyksiä ei harmi kyllä saanut mahtumaan yhdelle lomakkeelle, mutta mistään infernaalisen valtavasta kysymysmäärästä ei silti ole kyse; kysymyksiä on yhteensä viisitoista ja ne ovat varsin simppeleitä.  

Muistathan kuitenkin vastata molempiin lomakkeisiin! :)  Aikaa menee noin viisi minuuttia!

KIIIIITOS! :)
 

6 kommenttia:

 1. Saako siis 33v vastata? Kun tuossa lukee ensin 25-30v ja sitten 25v-35 :)

  Mielenkiinnolla odotan kaoottisia saippuakokeiluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla 25-35, eli kevyesti kuulut kohderyhmään! :))) Kiitos jos vastaat! :) (Mä olen näemmä vieläkin häsässä siitä saippuakatastrofista! xD ) Korjaan tuon ikähaitarin, hyvä kun huomasit!

   Poista
  2. Mielenkiintoista kun piti osata sekä englantia että ranskaa :D Tai sitten minä olen vaan liian tarkka ja huomaan tämmöisiä asioita liian helposti ;D

   Poista
  3. Kysely on ranskalaisen koulukaverini tekemä, siksi nuo ranskankieliset osiot! ;) Pyysin häntä vaihtamaan kielen kokonaan englantiin kun huomasin itsekin ranskaa seassa. Kyselyn pitäisi olla nyt kokonaan englanniksi mutta käyn vielä tsekkaamassa!

   Hän tosiaan teki vaihdoksen jo jokunen aika sitten mutta ei ilmeiesti saanut muutettua ihan kaikkiin osioihin kun vielä sinun vastatessaasi ranskaa löytyi.

   Muille vastaajille tiedoksi että ranskaa EI tarvitse osata kun kyselyyn vastaa! :) Kysymykset itsessään ovat kaikki englanniksi mutta kyselypohja on ollut alunperin ranskankielinen versio. Siksi esim. "Kiitos vastauksestasi" -osioon oli ranskaa vielä jäänyt! :)

   Poista