Sivut

torstai 13. syyskuuta 2012

Roskapostiblogi? :/

No jopas sentään, en päässytkään suoraan blogini sivulle! Google tarjosi varoitustekstiä jossa sanottiin Saippuakukka.blogspot.fi:n olevan suljettu ja tarkistettavana mahdollisen Bloggerin sääntörikkomuksen vuoksi. Meiliin oli tullut myös viesti aiheesta, siinä tarkennettiin että blogiani epäiltiin  spämmääjäksi, roskapostiblogiksi.

Tällainen viesti siis tuli kun tänään 13.9.2012 kaikille jotka yrittivät sivullani vierailla:

Mahdolliset Bloggerin palveluehtojen rikkomukset


Tämä blogi on tällä hetkellä tarkistettavanamme mahdollisten Bloggerin käyttöehtorikkomusten vuoksi.

Jos luet tätä blogia säännöllisesti ja olet varma, että sisältö on sopivaa, voit siirtyä blogiin valitsemalla "Jatka". Pahoittelemme häiriötä.

Jos olet tämän blogin kirjoittaja, voit poistaa tämän varoitussivun hallintakeskuksen ohjeiden avulla.

Krääh! Jotain automaattitarkistuksia nuo kaiketi ovat mutta harmittaa silti. Blogi kiinni ihan turhaan! :/

Omaan meiliini tulleessa selvityksessä sanottiin mm. näin:

Löydämme roskapostin automaattisella luokitteluohjelmalla. Automaattinen roskapostitunnistus ei ole tarkka, ja toisinaan omasi kaltainen blogi merkitään epähuomiossa roskapostiksi. Pahoittelemme virhettä. Tällaisen järjestelmän avulla voimme kuitenkin tarjota enemmän tallennustilaa, kaistanleveyttä ja suunnitteluresursseja bloggaajille roskapostittajien sijaan. 

"Omasi kaltainen"? Siis millainen? Saippuanvalmistusta käsittelevä? Höh. Tarkistuspyynnön toki laitoin samantien, parissa päivässä pitäisi aueta jos mitään sääntöjenvastaista ei blogissa ole. Ilman tarkistuspyyntöä blogi olisi poistettu kokonaan 20 vuorokauden kuluttua!

Toivottavasti näitä tarkistuksia ei kovin usein oman blogin kohdalle satu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti