Sivut

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kahdeksan asiaa blogististaSinipellavainen lähestyi minua hauskalla haasteella: kerro kahdeksan asiaa itsestäsi. Koska omasta itsestä puhuminen on kivaa, tartun tähän nyt heti kun minulla on pitkästä aikaa hetki blogillekin!  ;)

Tunnustusten ja haasteiden henkeen kuuluu haastaa uusia blogeja mukaan, mutta pidätän oikeuden olla listaamatta mitään tiettyjä blogeja mukaan. Satunnaisia faktoja on kyllä huikean hauskaa käydä lukemassa muiden blogeista joten olkaa hyvät ja ottakaa haaste vastaan, ketkä tätä sitten luettekin! :) (Ja napatkaa kuva mukaan, se kuuluu tähän haasteeseen.)

Koska uteliaisuudellani ei ole äärtä eikä määrää, vastatkaa ihmeessä vaikkapa kommenttiosioon vaikkei blogia olisikaan! :)


Tässä muutamia juttuja minusta:

 1. Lemipiruokani on hampurilainen. Kaikenlaiset hampurilaiset; sekä itse tehdyt ”gurmeet” että Mäkkärin läpyskät. 
 2.  Olin nuorempana kasvissyöjä usean vuoden ajan.  Muu perhe syö lihaa ja yleensä minäkin nykyään siinä samalla. Ja nyt voin syödä niitä hampurilaisia. :P 
 3.  En kauheasti tykkää matkustamisesta. Lentokentillä odottelu on minusta tosi ankeaa 
 4.  Pienet possut ovat minusta yksi suloisimmista asioista maailmassa!  
 5.  En ole lukenut Taru Sormusten Herrasta –kirjoja 
 6.  Minulla ei ole ajokorttia 
 7.  Laulan usein itsekseni 
 8.  Minusta olisi hauskaa perustaa bändi. Vaikka en osaa oikeastaan soittaa mitään. Enkä juuri laulaakaan. Ehkä se ois sitten punk-bändi? Kyllä minä punkin vaatimat kolme sointua kitaralla osaan! :D  Elämä on nyt niin kiireistä ettei uusille harrastuksille kerta kaikkiaan ole aikaa... Mutta onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä. :) Jos siis muutaman vuosikymmenen päästä listoille pompahtaa eläkeläisnaisten perustama punk-orkesteri, voi hyvinkin olla että olen yksi sen jäsenistä. :)

2 kommenttia:

 1. Ohos. Hassua että 6 kohtaa kahdeksasta pitää paikkansa myös minun kohdallani. Seitsemän melkein, mutta en tykkää mäkkäreiden hamppareista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jopas! Niin ja sitten me vielä tehdään itse saippuaa! xD Olen huomannut että sitä pidetään usein yllättävänä/outona/erikoisena harrastuksena kun siitä tulee maininneeksi. (Ihan postitiivisella tavalla kuitenkin!)

   Poista